Όλα όσα έγιναν στο φιλικό της Ξάνθης με τους Νέους της

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Φιλικό με την ομάδα Νέων περιελάμβανε το σημερινό μενού της Ξάνθης, με τους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας να επικρατούν με 2-1 έναντι των παικτών του Νίκου Κεχαγιά.

Την δυνατότητα να παίξουν ένα δυνατό φιλικό είχαν πρωτίστως οι παίκτες της ομάδας Νέων της Ξάνθης εν όψει της συμμετοχής τους στο τουρνουά του Λαόυπχαιμ (27-28 Ιουλίου). Από την άλλη ο Νίκος Καραγεωργίου μπόρεσε να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των νεαρών ποδοσφαιριστών της αντρικής ομάδας, αλλά και των παικτών που είτε έπαιξαν ελάχιστα είτε καθόλου στο χτεσινό παιχνίδι με την Λίνφιλντ.

Για την ιστορία η μεγάλη ομάδα επικράτησε με 2-1 με τα τέρματα των Τριάδη και Νάκα, ενώ για τους Νέους σκόραρε ο Μπαρέττας που στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και με την μεγάλη ομάδα.

SKODAΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκοχούρι, Τσαμούρης,Φλίσκας, Τορομανίδης, Νάκα, Τριάδης, Πλατέλας, Ράνος     

SKODAΞΑΝΘΗ U20: Ζαρόπουλος, Λάσπατζης, Κολλάρας, Παπαδιώτης, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Κούτρας, Κούτεφ, Μπαρέττας, Πασχαλάκης, Παπαδημητρίου. Έπαιξαν ακόμη οι Ορφανίδης Λάζαρος, Κεχαγιάς, Χατζητερζόγλου, Μήττας, Βαλαβανόπουλος, Φασίδης και ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής