Κλήρωση Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ξάνθης, αν προκριθεί…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στις 14:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) πραγματοποιείται στην Νιον της Ελβετίας η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στον οποίο θα συμμετέχει και η Ξάνθη σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπίδιο της Λινφιλντ. Από Ελληνικής πλευράς στην κλήρωση μπαίνει και ο Αστέρας Τρίπολης.

Να τονίσουμε πως ήδη έγινε το πρωί διαχωρισμός σε γκρουπ των ομάδων, με τους πιθανούς αντιπάλους της Ξάνθης να μειώνονται στους πέντε.  Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ξάνθης λοιπόν σε περίπτωση πρόκρισης επί της Λινφιλντ στον επόμενο γύρο είναι οι Εστορίλ (Πορτογαλία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) ή Χάκεν (Σουηδία), Μπούρσασπορ (Τουρκία), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) ή Σεντ Τζόνστον( Σκωτία) και ο νικητής του ζευγαριού  Ρείκιαβικ (Ισλανδία) με την Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ, οι πιθανοί αντίπαλοι της Ξάνθης: GD Estoril-Praia (POR), AC Sparta Praha (CZE)/BK Häcken (SWE), Bursaspor (TUR), Rosenborg BK (NOR)/Saint Johnstone FC (SCO), KR Rejkyavík (ISL)/R. Standard de Liège (BEL)

Οι πιθανοί αντίπαλοι  του Αστέρα Τρίπολης: NK Olimpija Ljubljana (SVN)/MŠK Žilina (SVK), AS Saint-Étienne (FRA), Anorthosis Famagusta FC (CYP)/Gefle IF (SWE), VfB Stuttgart (GER), Strømsgodset TF (NOR)/Debreceni VSC (HUN), SK Rapid Wien (AUT)