Νέες ζημιές στο Κολυμβητήριο Ξάνθης! Παραβίασαν τα γραφεία Ποσειδώνα και ΚΟΞ!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Νέες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο Κολυμβητήριο της Ξάνθης, τις τελευταίες μέρες σε διαδοχικές επιδρομές τους. Πρόσφατα, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν ένα πέτασμα πλέξιγκλας στον περίβολο  της πισίνας ώστε να μπουν στο εσωτερικό και… να κάνουν μπάνιο, όπως διαπιστώθηκε!

Παράλληλα, έχουν προξενήσει ζημιές  και στα γραφεία των δύο Συλλόγων. Πιο συγκεκριμένα, παραβίασαν με κατσαβίδι την αλουμινένια πόρτα των Γραφείων του Ποσειδώνα, μπήκαν στο εσωτερικό αλλά δεν αφαίρεσαν τίποτε. Το ίδιο επιχείρησαν να κάνουν και στα γραφεία του ΚΟΞ, όπου όμως υπάρχει σιδερένια πρόσθετη καγκελόπορτα, την οποία δεν κατάφεραν να παραβιάσουν.

Όπως σημειώνει στο xanthipress ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, τα περιστατικά, λίγες μέρες μετά τις επισκευές και την επαναλειτουργία, έχουν θορυβήσει τη δημοτική αρχή και πλέον ο χώρο φυλάσσεται από φύλακα. Πιθανολογείται ότι οι δράστες των ζημιών προέρχονται από νεαρούς που συγκεντρώνονται στο χώρο του λιμνίου και κάνει έκκληση στους γονείς να κάνουν συστάσεις στα παιδιά τους για να αποφεύγουν να αναμιγνύονται στους βανδαλισμούς. Δείτε τις φωτογραφίες του xanthipress