Ξεκίνησε προετοιμασία ο Αιγινιακός του Ξανθιώτη Γιάννη Γιαντσέλη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του αλλά και στον πάγκο του παρουσιάστηκε ο Αιγινιακός στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Αιγίνιου εν όψει της συμμετοχής της στην Football League.

Με τον Ξανθιώτη Γιάννη Γιαντσέλη στο ρόστερ της τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με τον Γιώργο Χατζάρα πλέον στον πάγκο της,πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση  για την ομάδα του Αιγινιακού που την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στην Football League.

Η ομάδα του Αιγινίου, που την περσινή χρονιά ανέβηκε με άνεση στην κατηγορία, ξεκινά την χρόνια με πολλά όνειρα και ελπίδες για κάτι καλό εξ’ ού και η πρόσληψη του έμπειρου Γιώργου Χατζάρα από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιάννη Νιώπα.

Η ομάδα του Αιγινιακού έχει κινηθεί ιδιαίτερα σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο πραγματοποιώντας πολύ καλές μεταγραφές με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Να θυμίσουμε πως στην περσινή εξαιρετική σαιζόν του Αιγινιακού συνέβαλε ακόμη ένας «Ξανθιώτης» ο Λάζαρος Γκατζολαρι που αγωνιζόταν δανεικός από την Ξάνθη, ενώ δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες ακόμη ένας «Ξανθιώτης» να φορά τα γαλανόλευκα της ομάδας της Βόρειας Πιερίας.