Στον Ηρακλή ο Ονουάτσι!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Λευτέρης Ημιονίδης κατά την Γενική Συνέλευση του Ηρακλή που πραγματοποιήθηκε στο Κατσάνειο και αυτή έχει να κάνει με τη συμφωνία των “κυανολεύκων” με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι. 

Συγκεκριμένα είπε: «Προσωπικά έκανα γρήγορες ενέργειες και σε συνεργασία με τον προπονητή, σήμερα θέλω να σας ανακοινώσω, ότι ήρθα σε συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή τα έξοδα του οποίου θα καλύψει η εταιρεία μου για να αλλάξει η εικόνα και η διάθεση μας.

Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ονουάτσι για να είναι στην “πρώτη” και να πλαισιώσει την ομάδα. Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι να ενισχύσουν την προσπάθεια έτσι ώστε να πανηγυρίζουμε του χρόνου την άνοδο. Να είμαστε κοντά στην ομάδα και να μην είμαστε απέναντι».

Ο Ονουάτσι το 2000 άρχισε τα βήματα του στην ιταλική Ρετζιάνα. Εντάχθηκε στην Γιουβέντους, έπαιξε με Σαλερνιτάνα, Σταντάρ Λιέγης και πριν επτά χρόνια ήρθε στον Ιωνικό. Συνέχισε ως δανεικός, στην Αλβανική ΣΚ Τιράνωνενώ το 2008 πήγε στην Κύπρο και συγκρεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ.

Επέστρεψε για λίγο στον Ιωνικό, ήρθε στον ΑΟ Καβάλας τον Άυγουστο του ’09 όπου έμεινε δύο συνεχόμενες χρονιές, μετά τη διάλυση της Καβάλας λόγω του σκανδάλου των στημένων αγώνων, υπέγραψε συμβόλαιο στην Α.Ε. Λεμεσού, στην οποία παρέμεινε μόνο μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Τότε επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ πέρυσι, το καλοκαίρι του 2012 ήρθε σε συμφωνία με την Ξάνθη στην οποία σημείωσε 20 συμμετοχές και 6 γκολ.