Οι ξεχωριστές ευχές του Τοροσίδη από την Ρώμη: Πάμε ΑΟΞΑΡΑ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Τις ξεχωριστές του ευχές στην ομάδα της Skoda Ξάνθη έδωσε μέσω του facebook ο Βασίλης Τοροσίδης. Σε μια δύσκολη για τον ίδιο περίοδο, καθώς είναι αβέβαιο το μέλλον του στην Ρόμα, ο θρακιώτης αμυντικός απέδειξε ότι δεν ξεχνά ούτε την πατρία του ούτε την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τοροσίδης έγραψε στην επίσημη σελίδα του:

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!
Όλοι απόψε κοντά της,ούτε ένα κάθισμα άδειο!!!
ΠΑΜΕ ΑΟΞΑΡΑ!!!

Αμέσως άρχισαν να πέφτουν βροχή τα like αλλά και τα σχόλια από χρήστες του διαδικτύου, που τυγχάνουν διαδικτυακοί του φίλοι. “Μακάρι αλλά δεν το βλέπω για τα καθίσματα”, είπε ένας για να εισπάξει αμέσως την απάντηση του Τόρο: “Πάντα πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα του τόπου μας, αλλά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ένας λόγος παραπάνω”. Άλλοι χρήστες τονίζουν: “Μπράβο Βασίλη , είναι σημαντικό που δεν ξεχνάς την ομάδα σου …”.

Ο Τοροσίδης μάλιστα έχει αλλάξει και την φωτογραφία του στο προφίλ του, επιλέγοντας μια από τις μέρες που έπαιζε στην Skoda Ξάνθη! Στις αρχές της εβδομάδας είχε δώσει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο  olaxanthi.gr με αφορμή τα ευρωπαϊκά παιχνίδα της Skoda. Σε ερώτηση για την Λίνφιλντ και την εκτίμησή του για τον αγώνα, είχε απαντήσει: “Δεν γνωρίζω αγωνιστικά τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι όμως ένας ιστορικός σύλλογος, που ήδη έδωσε 2 παιχνίδια και χρειάζεται σίγουρα προσοχή. Θα παίξει χωρίς άγχος και αυτό την κάνει ίσως επικίνδυνη. Μια καλή Skoda Ξάνθη όμως δεν θα έχει πρόβλημα και εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ακράδαντα θα βρεθεί στον επόμενο γύρο!”.

Μάλιστα, είχε σταθεί ιδιαίτερα στον κόσμο: “Κόσμος και ομάδα είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Οι φίλαθλοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις. Ξέρω ότι η οικονομική κρίση είναι δυσβάσταχτη. Ο καθένας όμως όσο μπορεί, οφείλει να σταθεί δίπλα της. Δεν γίνεται ομάδα χωρίς κόσμο. Χάνει από τη δύναμή της. Ας μείνουν πίσω και κάποιοι εγωισμοί και όλα θα πάνε καλά. Η Ξάνθη είναι μια ιστορική ομάδα που βρίσκεται πολλά χρόνια στο ανώτερο ποδοσφαιρικό στερέωμα τη στιγμή που άλλες ομάδες έχουν χαθεί. Κι αυτό είναι σπουδαίο για μια ακριτική επαρχιακή πόλη και χρειάζεται τη στήριξη όλων…”. Μάλιστα, τόνιζε στο τέλος της συνέντευξης: “Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο και καλή επιτυχία την Πέμπτη!”.