Ξανθιώτης κλήθηκε στην Εθνική Παμπαίδων!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ τα ονόματα των αθλητών που θα βρεθούν στο Ο.Α.Κ.Α για να πάρουν μέρος στο καμπ επιλογής για την Εθνική Παμπαίδων και στους κληθέντες είναι και ο καλαθοσφαιριστής του Αρίωνα Ξάνθης Αντώνης Ζαμπάκης (στην φωτό με το νούμερο 14).

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν τα ονόματα των αθλητών που ανακοινώσε η ΕΟΚ για την συμμετοχή τους στο καμπ επιλογής  για την στελέχωση της Εθνικής Παμπαίδων, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 22 Ιουλίου. Στην πρώτη λίστα αναγράφονται τα ονόματα των καλαθοσφαιριστών που διαμένουν στην Νότια Ελλάδα ώστε να κινηθούν ατομικά προς το Ο.Α.Κ.Α. και να βρίσκονται εκεί στις 16:00 το απόγευμα.

Στην δεύτερη περιλαμβάνονται τα ονόματα των Καλαθοσφαιριστών από την Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι καλούνται στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 και Παπαναστασίου) την Παρασκευή στις 09:00 το πρωί για να αναχωρήσουν με λεωφορείο που βάζει η ομοσπονδία. Στην λίστα των αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα που είναι στην προεπιλογή για την Εθνική Παμπαίδων είναι και ο  Ξανθιώτης Αντώνης Ζαμπάκης που αγωνίζεται στον Αρίων.

Αναλυτικά τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο καμπ:

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Μπίρης, Δούκας, Λιούνης, Χριστόπουλος, Γεωργιάδης, Μελισσουργός (Πανιώνιος), Παπαθανασίου (Ηλυσιακός), Κικής (Φοίνικας), Μπολάτογλου (Ιωνικός Νικαίας), Τζελάλης (Δούκας), Μέξης, Κοσμετάτος, Παπαδάκης (Triple Crown), Σπυράκης (Φιλοθέη), Διγενής, Παλπανίδης, Δραγάτης, Κασιούμης, Τσουπάκης (Μαρούσι), Νικολάου, Δημητρακάκης (Πρωτέας Βούλας), Μπισπούδης (Περιστέρι), Μανούσος, Μαγουλάς, Ρήγας (Κηφισιά), Καρβούνης (ΟΣΦΠ), Παπαδάκης, Μακρίδης (Ίκαρος), Γεωργούλης (Τερψιθέα), Πασαλίδης (Αετός Καλλιθέας), Μαστόρος (Κως), Tάρλας (ΑΓΕ Χαλκίδας), Πεδιαδιτάκης, Καλαϊτζάκης (ΟΑ Ηρακλείου), Καράμπουλας (ΑΟ Ξυλοκάστρου), Κούτρας Χρήστος, Κούτρας Αρτέμης (Έσπερος Πατρών) και Βίρλας (Λυγουριό)

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:  Μαλτέζος (ΑΕ Κοζάνης), Γεωργιάδης (ΓΣ Ελευθερούπολης), Παντόπουλος (ΕΚ Καβάλας), Κωνσταντινίδης (Μ. Αλέξανδρος), Καλαμπόκης, Τσακίρης (Μαντουλίδης), Καμπουρίδης, Γοργόνης (ΠΑΟΚ), Χατζηκυριακίδης (Αστέρια), Ζαμπάκης (Ξάνθη), Κολοβής και Γρηγοριάδης (Τιτάνες Δράμας)