Καραγεωργίου: Χάσαμε, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει

Μεταδίδει από τα Πηγάδια ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση μέσα στην Βόρειο Ιρλανδία εμφανίστηκε ο προπονητής της Skoda Νίκος Καραγεωργίου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Λινφιλντ.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά από την άλλη δεν δικαιούμασταν την ήττα. Οι αντίπαλοι μια φορά μπήκαν στην περιοχή μας και πέτυχαν το γκολ» είπε αρχικά ο Νίκος Καραγεωργίου και συμπλήρωσε: «Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, σε μια εβδομάδα θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και θα πάμε στην έδρα της Λίνφιλντ για να την διεκδικήσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, περιχαρής ο προπονητής των βορειοϊρλανδών έδινε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και αυτός έσπευδε να επισημάνει ότι παίχτηκε ένα ημίχρονο και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα αναφορικά με την πρόκριση.  Μάλιστα, επέμεινε ότι η Ξάνθη παραμένει το φαβορί για την πρόκριση. «Ας μην έχουμε αυταπάτες, μπορεί να κερδίσαμε, αλλά τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο, η Ξάνθη είναι επίπεδο πάνω από εμάς και θα είναι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολο για εμάς» είπε χαρακτηριστικά στα flash interview μετά το τέλος του ματς.