Η Φενέρ μέσω CAS στέλνει στους αδύνατους τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Στο γκρουπ των αδυνάτων θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς το CAS έκανε δεκτή την έφεση της Φενέρμπαχτσε, δίνοντάς της το… εισιτήριο για την κλήρωση.

Με ανακοίνωσή της προς του τουρκικό χρηματιστήριο, όπου είναι εισηγμένη, η Φενέρμπαχτσέ ενημέρωσε για την δικαίωσή της από το Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (αυτό που δεν δικαίωσε προχθές τον΄ΠΑΣ Γιάννινα).

“Το CAS μπλόκαρε την απόφαση της UEFA να αποκλείσει τη Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 2 χρόνια”,  τονίζεται χαρακτηριστικά σε αυτή.

Σύμφωνα με το Διαιτητικό Δικαστήριο, η απόφαση της UEFA, τόσο για την Φενέρ, όσο και για την Μπεσίκτας θα… παγώσει, προς το παρόν, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν κανονικά στην κληρωτίδα, η πρώτη για το Champions League και οι «αετοί» για το Europa League, μια και η τελική απόφαση θα ληφθεί στα τέλη του Αυγούστου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δικαστηρίου, το CAS θα εξετάσει και πάλι την υπόθεση της Φενέρμπαχτσε στις 28 Αυγούστου και δύο μέρες αργότερα αυτής της Μπεσίκτας.

Η είδηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Κωνσταντινούπολη αλλά με σκεπτικισμο στην Θεσσαλονίκη. Η απόφαση αυτή σημαίνει, πως ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων της κλήρωσης για τον γ’ προκριματικά και μόνο σε περίπτωση που… κληρωθεί με την Φενέρ θα περιμένει την οριστική απόφαση του Διαιτητικού.