Υπέγραψε ο Σέρεμετ στον Πανθρακικό και πάει… Μπάνσκο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Επιβεβαιώνοντας πλήρως παλιότερες πληροφορίες του ThrakiSportS, η ΠΑΕ Πανθρακικός έκλεισε το ρόστερ του κουαρτέτου των τερματοφυλάκων του για τη νέα σεζόν προχωρώντας σε συμφωνία με τον Ντίνο Σερεμέτ. 

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού θα βρίσκεται το βράδυ της Πέμπτης στο Μπάνσκο και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Πανθρακικός έκανε γνωστή την έναρξη συνεργασίας με τον Σέρεμετ, ενώ δημοσιοποίησε και ένα μίνι βιογραφικό του ποδοσφαιριστή. 

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Dino Seremet γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1980 στην Λιουμπλιάνα. Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η NK Maribor από το 2002 έως το 2004. Την ίδια χρονιά μετακόμισε στην Αγγλία όπου έμεινε για τα επόμενα 2 χρόνια αγωνιζόμενος σε 3 ομάδες Luton, Doncaster και Tranmere. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήρθε το 2006 για λογαριασμό της Κέρκυρας. Από εκείνο το χρονικό σημείο έως και την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 συμμετείχε σε 92 αγώνες πρωταθλήματος (23 για την Super League, 69 για την Football League) με τις ομάδες Καλλιθέα, ΑΕΛ και Δόξα Δράμας.