Πώς πάει η διάθεση από τα μαγικά χαρτάκια του Ξάνθη – Λίνφιλντ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μία μέρα απέμεινε για την επιστροφή της Ξάνθης στα eυρωπαϊκά σαλόνια, και ήδη παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Λίνφιλντ.

Τα εισιτήρια  για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Λίνφιλντ (21:15) φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και ήδη θεωρείται σίγουρο το soldout στην θύρα B1. Ο κόσμος της Ξάνθης σπεύδει να προμηθευτεί τα «μαγικά» χαρτάκια, πράγμα αναμενόμενο αν συνυπολογίσουμε πως παρά την θεωρητικώς και μόνο χαμηλή δυναμικότητα της έμπειρης αντιπάλου δεν είναι λίγο πως η «Βασίλισσα της Θράκης» να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 7 χρόνια.

Με τις προβλέψεις να μιλούν για περίπου πάνω από 3.000 κόσμο στο γήπεδο την Πέμπτη, αριθμός σίγουρα όχι μεγάλος αλλά σαφέστατα ικανοποιητικός αν σκεφτεί  κανείς της συγκυρίες τόσο της οικονομικής δυσχέρειας αρκετού κόσμου αλλά και των διακοπών στις οποίες βρίσκονται αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θράκης.

Εισιτήρια θα συνεχίσουν να προπωλούνταικαι την πέμπτη στο περίπτερο της πλατείας και στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ θα υπάρχουν και εκδοτήρια στο γήπεδο για τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους την τελευταία στιγμή.

Να θυμίσουμε τις τιμές των εισιτηρίων:

Στις Θύρες Α1, B1, Γ1, Α και Γ η είσοδος για τους ενήλικες θα είναι 15 € ενώ τα παιδικά εισιτήρια 8 €. Στη Θύρα Β, αυτή των V.I.P. η είσοδος θα είναι 20 €.