Προέκυψε Ελ Θράκικο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Την Πέμπτη ξεκινάνε οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 13-16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών με τις δύο ομάδες της Θράκης, την Ξάνθη και την ΑΕ Κομοτηνής, να κοντράρονται μεταξύ τους αφού όπως τα κατάφεραν μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, θα πρέπει να παίζουν ένα διαφορετικό “Ελ Θράκικο”.

Το γεγονός ότι οι δυο ομάδες της Θράκης θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους το είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS ήδη από το απόγευμα της Τρίτης, μετά και την ολοκλήρωση των τρίτων αγώνων της Ξάνθης και της ΑΕ Κομοτηνής απέναντι σε Γερμανία και Βενεζουέλα αντίστοιχα, που σήμαναν και την τρίτη ήττα για έκαστη ομάδα της Θράκης.

Πλέον το γεγονός αυτό επισημοποιήθηκε και από το πρόγραμμα και έτσι στις 19:30 το απόγευμα στο γήπεδο του Επταπύργιου οι Βετεράνοι της Ξάνθης και αυτοί της ΑΕ Κομοτηνής θα κοντραριστούν, με τη νικήτρια ομάδα να κατακτά τουλάχιστον μια θέση πιο πάνω στην τελική κατάταξη. Αμφότερες οι ομάδες όμως θα κληθούν την Παρασκευή να δώσουν άλλο ένα παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια του θρακιώτικου ντέρμπι Ξάνθης – ΑΕ Κομοτηνής θα αγωνιστεί στις 17:45 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ για τις θέσεις 13-14 ενώ η ηττημένη θα παίξει στο ίδιο γήπεδο στις 16:00 για τις θέσεις 15-16. Αντίπαλοί τους θα είναι οι ομάδες της Κολομβίας και της Θεσσαλονίκης Γ’, ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ τους που θα διεξαχθεί επίσης την Πέμπτη στις 19:30 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα δηλαδή με το “Ελ Θράκικο”.

Υπενθυμίζεται ότι στο φιλικό παιχνίδι που είχαν δώσει μεταξύ τους οι δυο ομάδες ενόψει της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων της Θεσσαλονίκης , η Ξάνθη είχε νικήσει με 49-57 την ΑΕ Κομοτηνής στο Κλειστό Γυμναστήριο της πρωτεύουσας της Ροδόπης.  Δεδομένου ότι ο αγώνας Ξάνθης – ΑΕ Κομοτηνής δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, το ThrakiSportS θα βρίσκεται στο κλειστό του Επταπύργιου και θα σας ενημερώνει live για την εξέλιξη του αγώνα…