Photos: Η άφιξη της Λίνφιλντ στην Θράκη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων της Ξάνθης έχει καταλύσει η ομάδα της Λινφιλντ, που έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην θράκη μετά από ταξίδι εξίμισι ωρών από το Μπέλφαστ στην Χρυσούπολη Καβάλας, με στάση στην Βαυαρία (Μόναχο) για ανεφοδιασμό.

Η Λίνφιλντ ταξίδεψε με μικρό αεροσκάφος, καθώς από την Βόρειο Ιρλανδία ήρθαν στην Ελλάδα συνολικά 34 άτομα. Από αυτά. οι 19 είναι οι παίκτες και οι υπόλοιποι μέλη του τεχνικού τιμ και φυσικά λοιποί παράγοντες και προσωπίκό της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Λινφιλντ, η ομάδα βρήκε καλό καιρό στην Ξάνθη, ιδανικό για ποδόσφαιρο. “Εχει 24 βαθμούς θερμοκρασία με ελαφριές βροχοπτώσεις, ιδανικός καιρός για το ματς της Πέμπτης”, αναφέρουν. Το τονίζουν αυτό, όπως και την πρόβλεψη για την Πέμπτη, καθώς φοβόντουσαν την ζέστη.

Το απόγευμα η ομάδα της Λίνφιλντ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη προπόνηση της παραμονής της αναμέτρησης στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, ενώ θα παραχωρήσει και ο προπονητής της την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Λινφιλντ. Οι δυο πρώτες από την άφιξη στην Χρυσούπολη και η τρίτη στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Ξάνθη, όππου εικονίζονται κατά σειρά οι Jim Kerr, Frankie Taylor, Roy McGivern και Cameron Ramsey.