Αποκάλυψη: Η… άλλη μεταγραφή Σολάρι που έκανε ο Πανόπουλος για την κερκίδα του Skoda Xanthi Arena

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

-Δεν ξέρω αν εσείς γνωρίζατε την ποδοσφαιρική αξία του Σολάρι που απέκτησε η Ξάνθη, εγώ όμως γνωρίζω πολύ καλά την αξία της κυρίας της φωτογραφίας Λιζ Σολάρι στον κόσμο της πασαρέλας και του μόντελινγκ. Και πριν σπεύσετε να ρωτήσετε αν πρόκειται για συνωνυμία, η απάντηση είναι… όχι. Η κυρία της φωτογραφίας μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισα τα 20 της χρόνια και είναι η μικρή αδερφούλα του νέου παίκτη της ομάδας της Θράκης, που (ελπίζουμε ότι) συχνά – πυκνά θα κοσμεί με την παρουσία της την κερκίδα του Skoda Xanthi Arena.

Άλλωστε η μικρή Λιζ, που όμως μόνο μικρή καριέρα δεν έχει κάνει, είχε πάει πολλές φορές να παρακολουθήσει τον αδερφό της και στην Κύπρο όπου αγωνιζόταν, όπως και τον έτερο αδερφό της Σαντιάγκο παρακολουθεί συχνά στα γήπεδα, τον πιο γνωστό από τον “δικό μας” Εστέμπαν, καθώς έχει περάσει και από συλλόγους όπως η Ρεάλ και η Ίντερ.

Λοιπόν, για να μην σα κουράζω. Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1983. Κατάγεται από την πόλη Μπαρανκίγια της Κολομβίας, αλλά είναι Αργεντίνικης υπηκοότητας, όπως και τα αδέλφια της. Είναι φυσικά μοντέλο και ηθοποιός. Έχει μάλιστα. συμμετάσχει σε διαφημιστικά της εταιρίας Honda. 

Έχει ύψος 1.76.  Τα μαλλιά της είναι ξανθά. Τα μάτια της είναι γαλανά. Το αγαπημένο της φαγητό είναι το… σούσι. Το μεσαίο της όνομα είναι Μαρία. Μένει στην Αργεντινή, αλλα πλέον θα πετάγετραι συχνά – πυκνά και στην Ξάνθη, όπως έκανε και στην Κύπρο. Οι διαστάσεις της, κάτι που φαντάζομαι σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, είναι… 84-60-91.

Απολαύστε την σε μερικές πρώτες φωτογραφίες που αναζήτησα στο διαδίκτυο και σπεύσατε να την υποδεχθείτε, αφού δεν θα αργήσει η ώρα που θα την δούμε στην Θράκη…