Αποκάλυψη: Τι αναφέρει η επίσημη Λίνφιλντ για την τύχη του αγώνα με την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

– Μέσω… twitter ήρθε η απάντηση της επίσημης Λινφιλντ για την τύχη του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Ξάνθη, που αφαιρέθηκε από το επίσημο πρόγραμμα της ΟΥΕΦΑ προκαλώντας απορίες για ενδεχόμενο αναβολής του.

Η Λινφιλντ από το μεσημέρι είχε ανακοινώσει ότι η ομάδα αναχωρεί για την Ελλάδα το πρωί της Τρίτης. Περίπου στις εννιά το βράδυ υπήρξε ερώτημα από κάποιον “Geron Fidisios” που μοιάζει με ελληνικό ψευδώνυμο, η οποία ρωτούσε: “Εχετε μήπως κάποια πληροφόρηση αν το εεπόμενο παιχνίδι εξακολουθεί να είναι εναντ΄πιον της Ξάνθης; Η ΟΥΕΦΑ απέσυρε το ματς από το επίσημο πρόγραμμά της”.

Η απάντηση της επίσημης Λινφιλντ, η οποία δόθηκε σχεδόν άμεσα: “Αφήνουμε το Μπέλφαστ για την Ελλάδα αύριο το πρωί, επομένως ναι, το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης”. Όταν έρχεται η απάντηση “ευχαριστούμε, γιατί στην Ελλάδα λένε ότι το παιχνίδι αναβάλλεται”, ο επίσημος λογαριασμός της Λίνφιλντ στο twitter απάντησε περίπου στις 10.30 το βράδυ: “Εξακολουθεί να φαίνεται το παιχνίδι για το βράδυ της Τρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης”.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η ΟΥΕΦΑ διατηρεί στο πρόγραμμα της και τον επαναληπτικό στο Μπέφαστ, με ώρα έναρξης μάλιστα 9.45 το βράδυ της άλλης Πέμπτης. Μόνο αυτό το παιχνίδι έχει αφαιρέσει. Εκτοτε δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση. Και το θρίλερ συνεχίζεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here