O Παντελίδης κέρδισε τον Ουζουνίδη

Aνταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Δύο προπονητές, που κάθισαν στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν στους πάγκους θρακιώτικων ομάδων, ο Σάββας Παντελίδης του Πανθρακικού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης της Ξάνθης, τέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας αντιμέτωποι σε φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά στο Καρπενήσι, με νικητή τον πρώτο με 2-1.

Στο 11’ οι Γιαννιώτες του Παντελίδη άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μιχαήλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάσιου. Στο 69’ ο Γιακουμάκης ισοφάρισε για τους Χανιώτες. Το νικητήριο γκολ για τον Άγιαξ της Ηπείρου σημείωσε ο Αυγενικού στο 84ο λεπτό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλιδης (28′ Αμπάρης), Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μουσκάι, Κειτά, Ιωάννου, Χαρίσης (29′ Αυγενικού), Βισέντο, Νάκος, Γιάκος. Στο δεύτερο ημίχρονο: Αμπάρης, Ρουμπουλάκου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Ίλιτς, Σωτηρίου.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Περιστερίδης, Δημήτρης, Ιντζίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Στόλερ, Τετέ, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης, Μάρτσάκης, Τόρες. Στο δεύτερο μέρος: Γιακουμάκης Γ. , Γιακουμάκης, Σέρα, Ντεντάκης, Αγκιλέρα, Σούκιας, Τσικουδάκης, Γεωργαλίδης.