Ο Κ. Μπανιώτης κοντά στους αθλητές του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Ο νέος Μεσογειονίκης του άλματος σε ύψος, Κώστας Μπανιώτης, παραμένει σταθερά πολύ καλός φίλος της ομάδας στίβου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όπως επισημαίνει με ανάρτησή του ο ίδιος ο σύλλογος. 

Όποτε μαθαίνει για την παρουσία της ομάδας στην πόλη που βρίσκεται, την επισκέπτεται για να συναντήσει αγαπημένα γι αυτόν πρόσωπα (τους πρώτους του προπονητές Μανώλη Μητιλέτση και Γιώργο Δαστερίδη, τον έφορο και συντοπίτη του Κώστα Πατερόπουλο) και να δώσει κουράγιο στους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας.

Τελευταία συνάντηση στο ξενοδοχείο που βρέθηκε η ομάδα στίβου του Εθνικού στην Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Τα πιτσιρίκια του Εθνικού γοητεύτηκαν πολύ από την παρουσία του Μπανιώτη, αλλά πήραν πολύτιμες συμβουλές και κουράγιο για τους αγώνες τους.

“Ο Κώστας δεν αποτελεί για τους νέους αθλητές μόνο ένα λαμπρό παράδειγμα κορυφαίου αθλητή και μάλιστα από τη Θράκη, αλλά και μια ολοκληρωμένη πνευματικά προσωπικότητα που είναι ευχάριστη και χρήσιμη η συναναστροφή μαζί της”, επισημαίνει η ανακοίνωση του Εθνικού.

Στην φωτογραφία ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης με τον Γιώργο Δαστερίδη και τους νέους πρωταθλητές στις ηλικίες τους Σιώργο Σιταρίδη και Μαρία Μανάργια.