Στην Ελπίδα Σαπών ο Νίκος Παπουνίδης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Τον κομοτηναίο μεσοεπιθετικό Νίκο Παπουνίδη, που την περσινή σεζόν υπήρξε από τους πρωταγωνιστές του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος στην Δ’ Εθνική Κατηγορία, εξασφάλισε για την επόμενη σεζόν η Ελπίδα Σαπών.

Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση της Ελπίδας ενδυναμώνει τον χώρο της μεσαίας γραμμής και προσπαθεί να καταστήσει σαφές ότι ο στόχος της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά υψηλός.

Αλλωστε, η απόκτηση του Παπουνίδη έρχεται ως κεερασάκι στην τούρτα αφού η Ελπίδα Σαπών απέκτησε ακόμα τους Γιάννη Αρσενίου (με εμπειρία από ΠΑΟ Κοσμίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Απαλό), Κώστα Πασχάλη (που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων), Βασίλη Πολυσάκη (από το Διδυμότειχο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Ιπποκράτη) και Κιουτσούκ Αχμέτ Βολκάν )από την Κ17 του Πανθρακικού). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος νεαρός Νίκος Παπουνίδης, τελευταίο απόκτημα των Σαπών, εκτός από το ποδόσφαιρο διακρίνεται και στην… κολύμβηση, αφού επί δύο συνεχόμενες χρονιές έχει πιάσει πρώτος τον Σταυρό κατά την τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο Πόρτο Λάγος που διεξάγεται στις 6 Ιανουαρίου, των Φώτων. Κατά συνέπεια, θα με την μεταγραφή του η Ελπίδα ελπίζει ότι θα έχει και την… ευλογία του Αγίου Πνεύματος…