Προτάσεις από Γερμανία, Βουλγαρία και την Α1 για την Κεπεσίδου!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων της Γερμανίας και της Βουλγαρίας, αλλά και μεγάλων ομάδων της ελληνικής Α1 έχει μπει η 16χρονη τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου, μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις της με την εθνική γυναικών Beach Handball στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Δανίας, αλλά και την γενικότερα εντυπωσιακή σεζόν που διανύει σε σάλα και άμμο.

Η Αλεξανδρουπολίτισσα γκολκίπερ, που ήταν και η νεαρότερη αθλήτρια της διοργάνωσης, επιστρέφει τη Δευτέρα στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για τη συνέχεια της καριέρας της.

Η Κεπεσίδου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες φέτος. Στη σάλα με τη γυναικεία ομάδα της Προσοτσάνης (τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον τέταρτο όμιλο της Α2 γυναικών, αλλά ηττήθηκε στα μπαράζ ανόδου από τον Μακεδονικό, ενώ προκρίθηκε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στη μεγαλύτερη στιγμή της 13χρονης ιστορίας της Προσοτσάνης) και τα τμήματα υποδομής (δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Πάτρας και Κορασίδων στα Γιαννιτσά, όπου και στις δύο διοργανώσεις αναδείχθηκε καλύτερη γκολκίπερ), Επίσης, συμμετείχε με την Εθνική Νεανίδων στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Νίτρα της Σλοβακίας καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον έβδομο όμιλο. Αλλά τα πήγε πολύ καλά και στην άμμο, όπου κατέλαβε χθες την ενδέκατη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών της Δανίας.

Το τουρνουά μπιτς χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης, που θα διεξαχθεί από τις 19-21 Ιουλίου στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, με τη συμμετοχή κορυφαίων ελληνικών ομάδων αλλά και συλλόγων του εξωτερικού θα είναι μία ακόμη ευκαιρία για την ιδιαίτερα ελπιδοφόρα αθλήτρια να δείξει τις ικανότητές της. Και ίσως θα είναι μια από τις τελευταίες φορές που θα την δούμε στην πατρίδα της, αφού οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Εξωτερικό είναι τόσο μεγάλο, που δύσκολα θα παραμείνει σε ομάδα της Θράκης ή της Ανατολικής Μακεδονίας. Το όνομα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει είναι πλέον τόσο μεγάλο για τον χώρο του χαντμπολ, που παρά το μικρό της ηλικίας της έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια όχι μόνο του γεωγραφικού μας διαμερίσματος αλλά και της χώρας…