Μετά τον Μίκουλιτς, κοντά και σε Ρομέου ο Πανθρακικός!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρομέου Περέιρα βρίσκεται ο Πανθρακικός. Οι Κομοτηναίοι έχουν βρει το «οκτάρι» που αναζητούσαν στο πρόσωπο του 28χρονου Βραζιλιάνου, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Με τους Βοιωτούς έκανε στο περασμένο πρωτάθλημα το come back, καταγράφοντας 19 συμμετοχές και δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, όταν αγωνιζόταν στη Λάρισα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Ρομέου θεωρούνταν σχεδόν κλεισμένος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά προέκυψε μία διαφωνία την τελευταία στιγμή, η οποία χάλασε τη μεταγραφή. Οπως και να έχει, οι πληροφορίες της εφημερίδας “Goal” αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις του Πανθρακικού με τον λάτιν χαφ είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να αφιχθεί στην Κομοτηνή, για να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τις απαραίτητες εξετάσεις και τις υπογραφές.

Στο μεταξύ, η θρακιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε το Σάββατο τη μεταγραφή του Τόμισλαβ Μίκουλιτς, όπως ανέφερε ήδη σε εκτενείς αναρτήσεις του το ThrakiSportS. Ο 31χρονος Κροάτης αμυντικός θεωρείται ο νέος ηγέτης των μετόπισθεν και αντικαταστάτης του Σοφιάν Σερφά. Ο Μίκουλιτς έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του και στο Βέλγιο και συγκεκριμένα σε Οσιγιεκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκέρμιναλ, Γκενκ, Σταντάρ Λιέγης και Λέουβεν.