Δύσκολα για Ρομπέρ στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

Μπορεί κάποιοι φίλοι του Πανθρακικού να κάνουν όνειρα για επιστροφή του Μπερτράν Ρομπέρ, μετά την αποκάλυψη του ThrakiSportS ότι προπονείται με την ομάδα της Κομοτηνής, όμως η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη από τους διοικούντες του συλλόγου.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γάλλου μέσου, έχει στα χέρια του προτάσεις από γαλλικούς συλλόγους, ωστόσο δεν βιάζεται ακόμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση. Απλά ζήτησε για να διατηρηθεί σε φόρμα, να κάνει προπονήσεις με την παλιά του ομάδα, πριν πάει στον ΠΑΟΚ, και οι άνθρωποι του Πανθρακικού δεν του το αρνήθηκαν.

Ωστόσο ο Μάντζιοε επιθυμεί να κλείσει γρήγορα το ρόστερ και ει δυνατόν να μην είχε εκρεμότητες κατά την διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, εκεί όπου την αποστολή δεν θα ακολουθήσει ο Μπερτράντ Ρομπέρ. Εγτσι, οι  «πράσινοι» δεν μπορούν να τον περιμένουν για πολύ καιρό ακόμα και δεδομένου ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, το συμπέρασμα είναι ότι το όνειρο της επιστροφής του ξεθωριάζει. Εκτός φυσικά και αν ο Ρομπέρ θεωρήσει ότι τον συμφέρει να μην επιστρέψει στην Γαλλία και μπει την τελευταία στιγμή στο πούλμαν…