Τραυματίστηκε ο Εμπό αλλά γλίτωσε τα χειρότερα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–   Τυχερός στην ατυχία του φάνηκε τελικά ο Πάπε Εμπό του Πανθρακικού που γλίτωσε τα χειρότερα κληρονομώντας μία κάκωση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου μόλις τρεις ημέρες.

Ο τραυματισμός προέκυψε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης., του Πανθρακικού όταν ο υψηλόσωμος Σενεγαλέζος, σε μια από τις πρώτες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αποχώρησε έχοντας αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Ο Άκης Μάντζιος σε πρώτη φάση ένιωσε «να τον λούζει κρύος ιδρώτας» με το μυαλό του να πηγαίνει στα χειρότερα μέχρι που ήρθε το αποτέλεσμα της εξέτασης του Εμπό και ηρέμησε.

Αυτή έδειξε απλή κάκωση. Κάτι που σημαίνει ότι ο Σενεγαλέζος ουσιαστικά μόνο το weekend απουσιάζει από τις προπονήσεις, αλλά θα είναι έτοιμος από το ξεκίνημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Πανθρακικού.

Αυτό ξεκινά την Δευτέρα, οπότε και θα ταξιδέψει η ομάδα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Θα απουσιάσει ο Μπαϊκαρά, αλλά τουλάχιστον θα επιστρέψει εντός του Αυγούστου στους αγωνιστικούς χώρους και για τον λόγο αυτό ο Μάντζιος δεν πρόκειται να κάνει κίνηση απόκτησης κάποιου παίκτη για να καλύψει το κενό του.

Οι βασικοί μεταγραφικοί του στόχοι αφορούνε έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό, μετά την απόκτηση του κροατοβόσνιου κεντρικού αμυντικού Μίκουλιτς που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σερφά.