Ο Γκιούρδας στην προπόνηση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Τις ικανότητές τους στην κωπηλασία, το κανόε καγιάκ και το κολύμπι σε πισίνα και λίμνη, αλλά και στο … φιλέ δοκίμασαν το Σάββατο οι παίκτες του ποδοσφαιρικού Ολλυμπιακού. Μάλιστα, στον αγώνα μπιτς βόλεϊ που διοργανωθηκε ανάμεσα στην ομάδα Κώστα Μανωλά εναντίον της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα, την τιμητική του είχε ένας εβρίτης: ο Μάριος Γκιούρδας.

Οι μάχες ήταν σκληρές και η ανταλλαγή σχολίων καλά κρατούσε στην διάρκεια των αναμετρήσεων. Στο τέλος νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Σιόβα με 2-1 στις νίκες, όμως είχαν προηγηθεί μοναδικές στιχομυθίες. Όπως αναφέρει το gazzetta, σε μία στιγμή που κάρφωσε ο ομολογουμένως πολύ καλός στα ματς Μανωλάς -που κατά το παρελθόν έχει παίξει και βόλεϊ και μάλιστα είχε δοκιμάσει να ασχοληθεί και επαγγελματικά- φώναξε «Γκιούρδας και… 13 όλα».

Ο Σιόβας από την άλλη αφότου του έριξε τρία… stop ή για την ακρίβεια τρία μπλοκ θέλησε να τον πειράξει: «Κώστα τρεις τάπες έφαγες και χάνετε». Το παιχνίδι παρακολουθούσαν αρκετοί νεαροί παίκτες της ομάδας, όπως ο Μανώλης Σιώπης που αν και Εβρίτης δεν δοκίμασε την τύχη του στο φιλέ και οι Καραγκούνης, Λυκογιάννης ενώ κάποια στιγμή στην παρέα τους ήταν και ο Μανιάτης. Η φωτογραφία είναι από το Sport24.