Photos: Ο αγώνας των Βετεράνων Ξάνθης με τους Σέρβους σε 20 κλικ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Κάτω από την φανέλα του Νίκου Γκάλη, η ομάδα των Βετεράνων της Ξάνθης έδωσε το πρωί του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθλο τον πρώτο της αγώνα για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων, αλλά ηττήθηκε από την ανώτερη σερβική ομάδα των παικτών από την Βοϊβοντίνα και το Νόβισαντ, στην οποία μετείχαν μέχρι και πρώην διεθνείς παίκτες όπως ο Τόμιτς.

Η Θρακιώτικη ομάδα προσπάθησε να κοντράρει στα ίσια τους Σέρβους, άντεξε για ένα ημίχρονο κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 59-43. Παρά την ήττα όμως, ο προπονητής Αριστοτέλης Ηλιάδης έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, που σημείωσαν τους εξής πόντους: Σταύρος Αμοιράς 8, Ντέμης Χατζηευφραιμίδης 3, Παναγιώτης Σαλτσίδης 3, Παναγιώτης Σταυρακάρας 12 (2), Τάσος Τζούλιας, Μιλτιάδης  Γεωργαντζόγλου, Αναστάσιος Σμυρνόγλου, Χρήστος Βαρδικελδόγλου 6, Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, Κυριάκος  Ιγνατιάδης 8, Αντώνης Κοτσίκης 3 (1).

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του ThrakiSportS που παρακολουθεί από κοντά ΚΑΙ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων…