Και τρίτος Θρακιώτης στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Υπό την ιδιότητα του τακτικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ συμμεετείχε στην συνεδρίαση το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου Χρήστος Καραβασίλης. Ο κ. Καραβασίλης ήταν πρώτο αναπληρωματικό μέλος, μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Ωστόσο, μετά την παραίτηση του κ. Νίκου Ανασόπουλου, ο εβρίτης παράγοντας κλήθηκε να καλύψει το κενό και μετέχει πλέον ως τακτικό μέλος στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Καραβασίλης είναι ο τρίτος Θρακιώτης που μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης είναι εκ των αντιπροέδρων της ΕΠΟ, ενώ μέλος του Δ.Σ. είναι εκ μέρους της ΕΠΣ Ξάνθης και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, εκ των παλιότερων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και με τη μεγαλύτερη εμπειρία. Στην φωτογραφία αρχείου του ThrakiSportS από τις περσινές εκλογές βλέπετε τους τρεις Θρακιώτες παράγοντες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο 22μελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, υπό την προεδρεία του Γιώργου Σαρρή, μετέχει ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας και ο Ζήσης Βρύζας. Με τρεις πλέον εππροσώπους στον σκληρό πυρήνα του 17μελούς ΔΣ και τέσσερις, αν βάλουμε και τον Βρύζα, στο διευρυμένο 22μελές με την συμμετοχή και των εκπροσώπων από Σούπερ Λιγκ και Ενωση Β-Γ’ Εθνικής, η Θράκη αποδεικνύει ότι είναι για τα καλά μέσα στα ποδοσφαιρικά πράγματα, όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε εξωαγωνιστικό, παραγοντικό και παρασκηνιακό επίπεδο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ