Επιτυχημένη η επέμβαση στον Μπαϊκαρά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Όλα κύλησαν ομαλά στην εγχείρηση που πραγματοποίησε ο Τούρκος μέσος του Πανθρακικού Μπαϊκαρά και έτσι ο Ντενίζ αναμένεται να επιστρέψει από το Μόναχο το απόγευμα του Σαββάτου. 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εγχειρίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε κλινική του Μονάχου στους κοιλιακούς, μετά την ενόχληση που είχε στους κοιλιακούς του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, μια επέμβαση που δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα έπρεπε να πραγματοποιηθεί. 

Η έλευση του στην Κομοτηνή θα σημάνει και την αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους καθώς το ιατρικό επιτελείο ήδη προγραμματίζει το χρονοδιάγραμμα επιστροφής. Όλα δείχνουν πως δεν χρειαστεί πάνω από έναν και ίσως δύο μήνες για να επιστρέψει αλλά ακόμη και τρεις εβδομάδες θα είναι αρκετές.

Για τον λόγο αυτό ο Μάντζιος δεν πρόκειται να κάνει κίνηση απόκτησης κάποιου παίκτη για να καλύψει το κενό του. Θα απουσιάσει μεν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μπάνσκο, όχι όμως και από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αν όλα πάνε καλά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here