Στον Παναιγιάλειο ένας πρώην Ξανθιώτης

Ανταπόκριση απο την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στο νεοφώτιστο στη Football League Παναιγιάλειο θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μέσος της Skoda Ξάνθη, Παντελής Ριζογιάννης.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε κοντά στον Ηρακλή, αλλά η ομάδα του Αίγιου κινήθηκε αστραπιαία αποσπώντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Ριζογιάννης στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα δηλώνοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Παναιγιάλειο, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, γι’ αυτό και θέλω να βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω προετοιμασία και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Εύχομαι ο Θεός να μου δίνει δύναμη και υγεία, ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τού συλλόγου. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του Παναιγιαλείου, ο κόσμος του οποίου γνωρίζω ότι είναι καταπληκτικός! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συλλόγου και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον Παναιγιάλειο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».