Σοκ στον Πανθρακικό. Δυο μήνες εκτός ο Μπαϊκαρά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ακόμα και δύο μήνες μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, που εγχειρίζεται την Παρασκευή στην Γερμανία, γεγονός που έχει προκαλέσει σοκ στους ανθρώπους του Πανθρακικού.

Την απουσία του καλείται να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα χάσει όλη την προετοιμασία, ενώ ακόμα και αν μπορέσει να επιστρέψει στα μέσα Αυγούστου, δύσκολα θα μπορεί να αγωνιστεί χωρίς προπονήσεις σστις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά ο Μπαϊκαρά θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει της 3ης αγωνιστικής για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας στον δρόμο της πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Κατά συνέπεια θα χάσει τα κρίσιμα παιχνίδια με Λεβαδειακό εκτός, Ξάνθη εκτός και Παναιτωλικό εντός.

Αλλά και όταν επιστρέψει, με ελλιπή προετοιμασία, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει από την αρχή να βρίσκεται στα επίπεδα που τον ξέρουμε, για αυτό και η πολύ σημαντική απουσία του να σημάνει για τους ανθρώπους της ομάδας την έναρξη αναζήτησης κάλυψης του κενού που θα αφήσει.

Ο Τούρκος μέσος από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας αισθανόταν πόνους στους κοιλιακούς του και δεν ακολουθούσε το πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Είχε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο των κοιλιακών του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Πανθρακικού και αρχικά ακολούθησε συντηρητική αγωγή.

Τις προηγούμενες μέρες σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Κομοτηνής,  ταξίδεψε στο Μόναχο για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό και δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα  Δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του με αποτέλεσμα το χειρουργείο πλέον να ήταν επιβεβλημένο.

Οπως ανέφερε από το απόγευμα της Πέμπτης το ThrakiSportS,  πρόκειται να περάσει εντός της ημέρας την πόρτα του χειρουργείου και να υποβληθεί σε εγχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι για τους επόμενους έναν με δύο μήνες θα χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας  και κάποια από τα πρώτα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Παράλληλα η απουσία του ισοδυναμεί πολύ πιθανό και με αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του.