Ν. Καραγεωργίου: Δεν ήθελα τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Καραγεωργίου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Arena fm και μίλησε μεταξύ άλλων για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά και με ποιον τρόπο μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ξάνθης με την Λίντφιλντ: 

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε πανέτοιμοι, παίζοντας 1,5 φιλικό δεν γίνεται καμία ομάδα να είναι έτοιμη, μπορεί να μην παίζουμε με καμιά φοβερή ομάδα αλλά έχει συνεχής παρουσίες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ενώ η Ξάνθη έχει παίξει 2 φορές στην ιστορίας της. Είναι η πιο ιστορική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας και σίγουρα πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μας.

Εμείς δεν είμαστε ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακός, κάνουμε την προσπάθεια μας για να καταφέρουμε ότι καλύτερο. Θα δώσουμε την μάχη μας για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Είναι στόχος σας οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ;

«Στόχος μας είναι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι.

Θέλαμε να κάνουμε τρεις μεταγραφές και δεν έχουμε κάνει ακόμα καμία, τουλάχιστον έχει μείνει ο βασικός κορμός και αυτό είναι αισιόδοξο, αλλά δεν φτάνει, πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα».

Για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ

«Εγώ δεν ήθελα να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ αλλά η κληρωτίδα μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Δεν θα παίξει ο Ντιέ ο όποιος είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα, και θα χάσει τις δυο πρώτες αγωνιστικές, και είναι πλήγμα για μας. Εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα που έχει ο ΠΑΟΚ να πάρει όποιον παίκτη θέλει».

Για τον Χουμπ Στέφενς:

«Τι να πω για τον Στέφενς , όλοι τον ξέρουνε, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο όνομα. Πιστεύω ότι θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να ενισχυθεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα, πάλι ο πρωταθλητής θα είναι ο ίδιος και από νωρίς, κατά τα άλλα όλες οι άλλες ομάδες κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος».

Για τον αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει πρωτάθλημα:

«Μπορεί να γίνει πράξη άμα κάνει σωστές κινήσεις και ενισχυθεί εκεί που πρέπει, νομίζω ότι άμα κινηθεί όπως πρέπει θα μπορέσει άνετα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο προπονητής όποιος και να είναι δεν είναι μάγος, δεν μπορεί να κάνει κάποια τεράστια διαφορά, ο κάθε τεχνικός χρειάζεται χρόνο στην ομάδα και αυτό είναι το πιο βασικό. Αν ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να ξοδέψει χρόνο πρέπει να κοιτάξει να ενισχυθεί περισσότερο».