Μεγάλος διαγωνισμός: Κάντε like και κερδίστε vip εισιτήρια διαρκείας για Skoda Ξάνθη, Πανθρακικό και Εθνικό!!!

Η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει και το ThrakiSportS προσφέρει στους αναγνώστες του εισιτήρια διαρκείας όλων των μεγάλων ομάδων της Θράκης και μάλιστα τα πιο ακριβά, στις vip θέσεις. Για να κερδίσετε, οφείλετε απλά να κάνετε δύο πολύ απλά βήματα.

Πρώτον, απαραίτητα πρέπει να κάνετε LIKE στην σελίδα του ThrakiSportS στο FACEBOOK. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάτε επάνω δεξιά στην σελίδα του ThrakiSportS, να πατήσετε like εφόσον ήδη έχετε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας. Έτσι μπαίνεται στην μεγάλη οικογένεια του ThrakiSportS και έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αθλητικά τεκταινόμενα στην Θράκη αλλά και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κληρώσεις.

Δεύτερον, εφόσον φυσικά έχετε σπεύσει να κάνετε like, οφείλετε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”. Εκεί θα μας αναφέρετε όνομα, επίθετο, αριθμό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση κινητό) καθώς και απαραίτητα την ομάδα για την οποία θέλετε να κερδίσετε εισιτήριο διαρκείας, δηλαδή SKODA ΞΑΝΘΗ ή ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ή ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Εάν κάποιος θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό διεκδικώντας εισιτήριο διαρκείας για δύο ή και για τις τρεις ομάδες, τότε πρέπει να στείλει ισάριθμα ξεχωριστά e-mails. Θερμή παράκληση όμως να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό φίλαθλοι που πραγματικά θέλουν να κερδίσουν τα εισιτήρια διαρκείας, να τα χρησιμοποιήσουν όλη την σεζόν και να συμπαρασταθούν από κοντά από την εξέδρα  στις ομάδες της περιοχής μας. 

Τα μεσάνυχτα της τελευταίας ημέρας του Ιουλίου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του διαγωνισμού και την πρώτη ημέρα του Αυγούστου γίνονται οι πρώτες τρεις κληρώσεις για ένα εισιτήριο διαρκείας της Skoda Ξάνθη, ένα εισιτήριο διαρκείας του Πανθρακικού και μία κάρτα διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης – προσφορά του ThrakiSportS. Το ThrakiSportS καλεί όμως τους φιλάθλους που έτσι και αλλιώς σκόπευαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας στην Θράκη να το πράξουν παράλληλα με την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και να μην περιμένουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Το ThrakiSportS δεσμεύεται ότι σε περίπτωση που νικητής αναδειχθεί κάποιος που αποδεδειγμένα έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της ομάδας για την οποία το κέρδισε, τότε, εφόσον δεν επιθυμεί να κερδίσει ένα δεύτερο διαρκείας για να το μεταβιβάσει σε κάποιον φίλο ή φίλη του, θα του καταβληθεί σε μετρητά το ποσό που δαπάνησε για να το αποκτήσει. 

Κατά συνέπεια, το ThrakiSportS καλεί όλους τους φιλάθλους της Θράκης, παράλληλα με την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και να ενισχύσουν έτσι τις ομάδες της περιοχής μας, που τους έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Παράλληλα, το ThrakiSportS θα έρθει σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα ώστε να δοθούν στους αναγνώστες και άλλα εισιτήρια διαρκείας, μετά την λήξη του παρόντος διαγωνισμού, μέσα στον Αύγουστο. Επομένως κανένας δεν θα πρέπει να απογοητεύεται, ακόμα και αν δεν κερδίσει σε πρώτη φάση στον διαγωνισμό του Ιουλίου. Αλλά επαναλαμβάνουμε ότι και κανένας δεν θα πρέπει να αποτρέπεται να αγοράσει διαρκείας της Skoda Ξάνθη, του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, εφόσον φυσικά διαθέτει την ανάλογη οικονομική δυνατότητα.

Άλλωστε φέτος και οι τρεις μεγάλες ομάδες της Θράκης κυκλοφόρησαν διαρκείας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, αναλογιζόμενες την γενικότερη οικονομική κρίση που διανύουμε.

-) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σπεύσατε λοιπόν να κάνετε like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να στείλετε e-mail στο thrakisports@yahoo.gr και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τρεις πρώτους νικητές. Και μην ξεχνάτε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί, με πολλά δώρα και εκπλήξεις…