Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων. Τα τελευταία νέα Ξάνθης και ΑΕ Κομοτηνής…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ξεκινά το πρωί του Σαββάτου το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων, που θα φιλοξενηθεί όλη την προσεχή εβδομάδα σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης με συμμετοχή και δύο ομάδων από την Θράκη.

Ο λόγος για τους βετεράνους της ΑΕ Κομοτηνής και τους παλαίμαχους της Ξάνθης, που θα αγωνιστούν αμφότεροι στην κατηγορία +40, για παίκτες δηλαδή ηλικίας άνω των 40 ετών.

Οι δύο ομάδες της Θράκης ταξιδεύουν την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη και ρίχνονται πρώτες στην μάχη, καθώς οι πρώτες τους αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου. Η Μεικτή Ξάνθης θα αντιμετωπίσει μια μεικτή ομάδα βετεράνων από τις πόλεις Βοϊβοντίνα και Νόβισαντ της Σερβίας, ενώ η ΑΕ Κομοτηνής θα αγωνιστεί στον ελληνικό εμφύλιο μία ομάδα βετεράνων της Θεσσαλονίκης.

Και οι δύο αγώνες των ομάδων της Θράκης ξεκινούν στις 10.45 το πρωί και η εξέλιξή τους θα μεταδίδεται ζωντανά από το ThrakiSportS και τηλεοπτικά από ΕΔΩ.

Οι Βετεράνοι της Ξάνθης αγωνίζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθλο ενώ αυτοί της ΑΕ Κομοτηνής στο Κλειστό Ν, Ρυσίου.Θα ακολουθήσουν παιχνίδια και την Κυριακή (14/7) και την Τρίτη (16/7), ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της διοργάνωσης. 

-)  ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-)  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-)  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ