Η πρώτη αντίδραση της Ξάνθης για την κλήρωση

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο σκάουτερ Κώστας Κωσταντινίδης μαζί με τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη ήταν οι εκπρόσωποι της Ξάνθης στην κλήρωση της Superleague. Ο Κωνσταντινίδης από τους πρώτους μίλησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης για το αποτέλεσμα της δύσκολης στο ξεκίνημα κλήρωσης για την ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για την κλήρωση. Όλοι θα παίξουν με όλους και εμείς απο την πλευρά μας κοιτάμε τον εαυτό μας».

Για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας: «Με τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση λόγω ότι ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί την προετοιμασία. Το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής είναι δύσκολο. Όσο αφορά την δικιά μας προετοιμασία ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει νωρίς, δεν είχε να κάνει με την Ευρώπη. Οταν κάναμε τον προγραμματισμό, δεν ξέραμε ότι θα βγούμε».

Για την Ευρώπη: «Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια θα μας κάνουν δυνατότερους. Στόχος της ομάδας είναι το καλό-θεαματικό ποδόσφαιρο και η προώθηση νέων παιδιών στην ομάδα».

Πηγή: XanthiSport