Super League: Πρεμιέρα εκτός για Ξάνθη-Πάνθραξ και Ελ Θράκικο μέσα στον Αύγουστο!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Εκτός έδρας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ οι δύο εκπρόσωποι της Θράκης, ενώ αμέσως μετά θα κοντραριστούν μεταξύ τους, με το πρώτο “Ελ Θράκικο” της σεζόν να προγραμματίζεται για τις 25 Αυγούστου στα Πηγάδια.

Η Ξάνθη θα έχει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, αφού στην πρώτη αγωνιστική αγωνίζεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και έπειτα από το ματς με τον Πανθρακικό και ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ταξιδεύει στην τέταρτη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη και αντιμετωπίζει εκτός τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει στα Πηγάδια τον Παναθηναϊκό.

Ο Πανθρακικός επίσης ξεκινά εκτός έδρας, ποαίζοντας κόντρα στον Λεβαδειακό. Την δεύτερη αγωνιστική έχει δεύτερο σερί ματς μακριά απέναντι στην Ξάνθη και στην τρίτη αγωνιστική δίνει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Και ο Πανθρακικός, όπως και η Ξάνθη, ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντός έδρας αντιμετωπίζοντας την 34η αγωνιστική τον Ατρόμητο Αθηνών.

Στην πρεμιέρα τα ματς που ξεχωρίζουν, πέραν των δικών μας ομάδων, είναι η αναμέτρηση της νεοφώτιστης Καλλονής με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και η αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Παναιτωλικού. Οσον αφορά τα ντέρμπι, αργούν και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ είναι αυτοί που θα κληθούν να τα δώσουν σερί. Την 10η αγωνιστική στην Λεωφόρο με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός και μια αγωνιστική μετά με ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ την 12η αγωνιστική έχει το παραδοσιακό ΠΑΟΚ – Αρης της Θεσσαλονίκης. Το ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού είναι την 7η αγωνιστική.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΔΑΙΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στην Αθήνα, λίγο μακριά από τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ στο Μαρούσι, όπου νωρίτερα διεξήχθη διοικητικό συμβούλιο και γενική συνέλευση με σημαντικές αποφάσεις. Η Ξάνθη πρότεινε να υποβιβαστούν δύο ομάδες από το περσινό πρωτάθλημα, πρόταση που βρήκε σύμφωνο τον Πανθρακικό και την πλειοψηφία των ΠΑΕ και θα προωθηθεί στην ΕΠΟ, ενώ επίσης αποφασίστηκε από την πλειοψηφία των ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένων των δύο της Θράκης, η επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη Nova ως το 2017.

Την κλήρωση πραγματοποίησε ένας μεγάλος αστέας του πρόσφατου παρελθόντος, ο Πρέντρακ Μιγιάτοβιτς. Την παρουσίαση έκαναν ο Χριστόφορος Ζαραλίκους και η ξανθιώτισσα Μπέττυ Μαγγίρα, που παραδέχτηκε δημόσια δύο φορές στην διάρκεια των διαφόρων σκετς ότι είναι έγκυος. Τον Πανθρακικό εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης ενώ την Ξάνθη ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και ο Κώστας Κωνσταντινίδης. 

-)  ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-)  ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ  ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-)  ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ THRAKISPORTS  ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-)  ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-)  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ