Σάρωσε μετάλλια και ρεκόρ ο ΟΦΘΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Σάρωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το Θερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών ηλικιών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης, με τη συμμετοχή των 10 ομάδων της Περιφέρειας.

Η Προαγωνιστική ομάδα του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης κράτησε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς για το τέλος! Μετά από 3 συγκλονιστικές αγωνιστικές, κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων με τον εκπληκτικό αριθμό των 81 μεταλλίων ( 1 μετάλλιο περισσότερο από αυτά της ομάδας της Δράμας).

Τα μικρά δελφινάκια του Ο.Φ.Θ.Α., με περίσσια αγωνιστικότητα, άρτια τεχνική κατάρτιση, τρομερή τακτική σε κάθε κούρσα και κολυμπώντας πραγματικά πολύ ώριμα, κατέκτησαν  81 συνολικά μετάλλια (27 χρυσά – 36 ασημένια – 18 χάλκινα) και έδειξαν για άλλη μια φορά τη διαφορά στην κολυμβητική ποιότητα μεταξύ των ομάδων τόσο της Αλεξανδρούπολης αλλά κυρίως της περιφέρειας (αφού στις αγωνιστικές κατηγορίες αργότερα η ομάδα του ΟΦΘΑ πρωταγωνιστεί με διαφορά).

Όπως λενε και ο άνθρωποι του Ομίλου, «με όπλο τους τις καταπληκτικές στροφές και εκκινήσεις, τη θέληση για νίκη στα τελευταία μέτρα της κούρσας, την τακτική του αγώνα που δούλεψαν πολύ τον τελευταίο καιρό, τη σωστή δουλειά καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την υπομονή και την επιμονή, κατάφεραν αυτό που στην αρχή της χρονιάς φάνταζε ακατόρθωτο!

Ορισμένα βέβαια από τα μυστικά που έκαναν για άλλη μια φορά την ομάδα του ΟΦΘΑ να ξεχωρίσει και τα οποία δεν διδάσκονται σε κανένα βιβλίο, είναι η αγάπη για το άθλημα της κολύμβησης, η διασκέδαση του αγώνα, η χαρά και η ομαδικότητα στην κερκίδα κ.α»