Photos και δηλώσεις από την εκδήλωση του Πανθρακικού για τα διαρκείας

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η διοίκηση του Πανθρακικού παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης στους εκπροσώπους του τύπου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. 

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού κος Αναστάσιος Καραολάνης μιλώντας για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας τόνισε στους εκπροσώπους του τύπου: 

«Ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο στοχεύει για ένα βήμα παραπάνω, όπως σας είχα πει και στον αγιασμό στόχος είναι  ένας βαθμός παραπάνω από ότι πέρσι. Πριν λίγα χρόνια βρισκόμασταν στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Κομοτηνής και πλέον έχουμε επιτυχίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θεωρώ πως κάθε χρόνο προσθέτουμε ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του Πανθρακικού και βοηθάμε με τον τρόπο μας η Κομοτηνή να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Πρέπει να γνωρίζεται ότι είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή αλλά αρκετά δύσκολα να παραμείνεις. 
Όσον αφορά το μπάτζετ, όπως σας είχαμε πει και παλιότερα θα είναι τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Άλλωστε, το βλέπετε και από τις κινήσεις που γίνονται. Ξέρουμε ότι τα έσοδα είναι λιγότερα, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε σημαντικά για την ενίσχυση της ομάδας. Κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα είναι σημαντική, υπάρχουν πολλές επαφές τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ευελπιστούμε πως θα τελειώσουν οι εκκρεμότητες που έχουμε στο αγωνιστικό τμήμα.
Πιστεύω πως με την βοήθεια όλων θα έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν για τους Κομοτηναίους. Είμαστε κάτοικοι της πόλης και καθημερινά το βιώνουμε. Αποφασίσαμε να μειώσουμε τις τιμές κατά 10 -20% στα νέα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν από αύριο Πέμπτη.
Είναι σημαντικό να είναι το ΔΑΚ γεμάτο. Ένα γεμάτο γήπεδο αποτελεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας. Σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, εμείς επενδύουμε, όσο μας επιτρέπουν τα έσοδα που έχουμε και να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η ομάδα.
Αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας ο κάθε φίλαθλος εξασφαλίζει την παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες για τουλάχιστον 17 παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια κυπέλλου αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που διεξάγονται στην Κομοτηνή. 
Την περσινή χρονιά δώσαμε 21 παιχνίδια στο γήπεδο μας. Πρωτάθλημα, κύπελλο και φιλικά. Κάποιος που είχε αγοράσει στη θύρα 2 πλήρωνε κατά μέσο όρο 4,76 ευρώ. Στη θύρα 1 πλήρωνε 8,10 ευρώ ανά αγώνα».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Πανθρακικού κος Δημήτριος Τζελέπης που ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης για την προσέλευση τους ενώ στη συνέχεια δήλωσε: « Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και ήρθε η στιγμή να παρουσιάσουμε τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και πιστεύω πως θα γίνει γιατί έχουν κατανοήσει την προσπάθεια που πραγματοποιεί η Διοίκηση της ομάδας. Χρειάζεται πίστη από όλους, αγαπάμε την ομάδα, την πόλη, τον Νομό μας. Η Κομοτηνή ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι μια χρονιά σημαδιακή καθώς ο Πανθρακικός συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυση του και πέρα από τα εισιτήρια διαρκείας και η φανέλα της ομάδας θα είναι επετειακή και τις οποίες φυσικά θα μπορεί να τις προμηθευτεί ο κόσμος. Μέσα στην χρονιά σχεδιάζουμε να γίνει και εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Πανθρακικού και φυσικά η όποια βοήθεια από τους φιλάθλους είναι ευπρόσδεκτη».

Τέλος ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος δήλωσε: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Θεωρώ πως γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής και θέλω να τονίσω πως και εγώ με την σειρά μου θα προμηθευτώ εισιτήριο διαρκείας». Ο προπονητής του Πανθρακικού αναφέρθηκε και σε μεταγραφικά θέματα: «Θέλουμε να έρθουν οι παίχτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Υπάρχουν συζητήσεις και ευελπιστώ πως θα τελειώσουμε ώστε να βρίσκονται στην προετοιμασία».