O Χριστοβασίλης επιμένει ο ΠΑΣ να κλέψει την Ευρώπη από την Ξάνθη μέσω CAS…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για την Ευρώπη και επιμένει ότι ακόμα υπάρχουν ελπίδες να παίξει η ομάδα της Ηπείρου αντί της Ξάνθης την ερχόμενη Πέμπτη με την Λινφιλντ στο Europa League.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, όπου έδωσε ο ίδιος αυτοπροσώπως το παρών, υποστήριξε πως τη Δευτέρα ο ΠΑΣ περιμένει την οριστική απόφαση του CAS για το αν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη της περιόδου που έρχεται. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Εντυπωσιακή η κλήρωση του πρωταθλήματος όπως έγινε φέτος. Ωστόσο, όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και όλοι θα παίξουν με όλους. Εμείς συνεχίζουμε από την περσινή πορεία μας και στόχος να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Έφυγαν 3-4 παίκτες από την περσινή ομάδα, έχουμε βρει τους αντικαταστάτες τους και μακάρι να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω φέτος να κάνουμε καλές εμφανίσεις και θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα».

Σε σχέση με την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας του, είπε: «Την Δευτέρα εκδικάζεται η απόφαση, δεν έχει τελειώσει ακόμη για εμάς η Ευρώπη. Θα δούμε. Για να φτάσουμε στο CAS σημαίνει πως έχουμε στοιχεία τα οποία μπορούν να μας δικαιώσουν».

Κατά συνέπεια, ο ισχυρός άνδρας των Ιωαννίνων επιμένει σε παραπομπή στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, αν και παλιότερο ρεπορτάζ στις αρχές της εβδομάδας αποδείκνυε ότι τέτοια υπόθεση δεν βρίσκεται στο πινάκιό του. Ιδωμεν…