Με την (εγκυμονούσα;) Μπέττυ Μαγγίρα κληρώνει η Super League!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

– Μια βέρα Θρακιώτισσα που διαπρέπει στην Αθήνα, η ξανθιώτισσα Μπέττυ Μαγγίρα, θα είναι η παρουσιάστρια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας το βράδυ της Πέμπτης. Όπως έγινε γνωστό, σε αυτήν και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο… έλαχε ο κλήρος να.. κληρώσουν την σειρά των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είναι βέβαια άγνωστη στον αθλητικό χώρο. Βλέπετε, τυγχάνει σύζυγος αθλητή, του διεθνή πολίστα Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο μάλιστα έχουν και μία κόρη, την Ανδριάνα. Μάλιστα, φήμες αναφέρουν το τελευταίο διάστημα ότι η Μπέττυ είναι πάλι έγκυος, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Όπως μάλιστα έγραψε πρόσφατα το “Hello”, αν και ουδείς διαψεύδει ή επιβεβαιώνει την πληροφορία, από το οικογενειακό περιβάλλον της ξανθιώτισσας παρουσιάστριας υποστηρίζουν πώς είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη αυτήν την περίοδο, χωρίς να χάνει το κέφι της ούτε στιγμή.

Σίγουρα, η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας αναμένεται με ενδιαφέρον όχι μόνο από τις ομάδες αλλά και από τις κάθε λογής lifestyle εκπομπές, που θα προσπαθήσουν να διακρίνουν κάτω από τα φορέματά της το μέγεθος της κοιλίτσας της, ώστε να βγάλουν και τα απαραίτητα συμπεράσματα…