Δυο Εβρίτες στην Εθνική Εφήβων για το Βαλκανικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Ο Σταύρος Κασαμπαλής του Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Βασίλης Μούχλιας του Έβρου Σουφλίου είναι τα δυο πρόσωπα από τον Έβρο που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα των Εφήβων η οποία θα συμμετέχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων (ουσιαστικά πρόκειται για την Εθνική Παίδων, η οποία σε λίγους μήνες θα διεκδικήσει ως Εθνική Εφήβων την πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) εν όψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 19-30 Ιουλίου στην Πτολεμαΐδα. Να θυμίσουμε ότι ο Κασαμπαλής αποτελεί σταθερή επιλογή πλέον και θα αποτελέσει το κινητήριο άξονα που θα καθοδηγήσει αγωνιστικά την ομάδα των διεθνών μας.

Αναλυτικά οι επιλογές του κ. Δρίκου:
Πασαδόροι: Κασαμπαλής Σταύρος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής)
Ακραίοι: Καρασαβίδης Βασίλης (Επίκουρος Πολίχνης). Κωστόπουλος Βασίλης (Πανερυθραϊκός), Ιωαννίδης Γιάννης (Επίκουρος Πολίχνης), Μούχλιας Βασίλης (Έβρος Σουφλίου). Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλωνας)
Κεντρικοί: Τουρνάκης Αλέξανδρος (Μίλωνας), Βουλκίδης Θόδωρος (Νίκη Αιγινίου), Παπάζογλου Θανάσης (Επίκουρος Πολίχνης)
Διαγώνιοι: Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής), Κόκκινος Βαγγέλης (Περσέας)
Λίμπερο: Τσαδήμας Θόδωρος (Φθία), Τσιράκης Οδυσσέας (Ηρακλής).
Το Βαλκανικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το διάστημα 31/7 – 4/8 στην πόλη Κλάντοβο της Σερβίας και η Εθνική θα αγωνιστεί στον α’ όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία ενώ στο β’ όμιλο συμμετέχουν οι Σερβία, Σκόπια, Βοσνία, Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here