Μπλουζάκι με… νόημα από τον Βλαχοδήμο για τον Ολυμπιακό!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η μπλούζα, που επέλεξε να φορέσει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, κατά την παρουσίαση του από την γερμανική Άουγκσμπουργκ, αναμένεται να συζητηθεί!

Ο Ολυμπιακός, πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό τον ομογενή άσο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα.

Ο Βλαχοδήμος, με μήνυμά του στα γερμανικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebookθέλησε να ευχαριστήσει τόσο τη γερμανική ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, όσο και τον Ολυμπιακό, που του παρείχε τη δυνατότητα να επιστρέψει στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι το εξής: “Γεια χαρά σε έλους. Για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμη, πλέον είμαι ποδοσφαιριστής της FC Augsburg! Η Bundesliga είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της FC Augsburg για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο και τις ικανότητες μου, αλλά και τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψω στην Γερμανία. Καλή σεζόν να έχουμε όλοι μας!”, είπε χαρακτηριστικά.

Bέβαια, το μήνυμα στη μπλούζα με έμμεσο αποδέκτη τον Ολυμπιακό είναι αυτό, το οποίο σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά και ενδεχομένως αφήνει αιχμές για την επιλογή των ερυθρολεύκων να τον παραχωρήσουν δανεικό. Και αυτόγιατί έγραφε σε απλά ελληνικά: “Πάιξε με ή κάνε εμπόριο μαζί μου”, κάτι που όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα μπορούσε να σημαίνει στην περίπτωσή του…