Ενθουσιασμός στον Εθνικό για την απρόσμενη άνοδο! Οι πρώτες αντιδράσεις…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Η απρόσμενη άνοδος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική κατηγορία έχει σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, που θεωρούν τη χθεσινή εξέλιξη ως δικαίωση των σκληρών προσπαθειών, τις οποίες κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και τα τελευταία χρόνια.

Εξάλλου, ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η άνοδος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ασπίδα Ξάνθης είχε προκαλέσει απογοήτευση στο στρατόπεδο του Εθνικού, που είχε δει τους κόπους μιας χρόνιας να πηγαίνουν στράφι για ακόμη μια φορά. Ωστόσο η άνοδος δημιουργεί και ευθύνες και όλοι πρέπει να τρέξουν να καλύψουν πλέον το χαμένο έδαφος.

Όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό και το πλάνο της νέας σεζόν, αναμένεται να διατηρηθεί ο βασικός φετινός κορμός, που αποτελείται από έμπειρους αθλητές, αλλά και να γίνουν προσθήκες από την έτερη ομάδα της Αλεξανδρούπολης, την Ολυμπιάδα αλλά και τη Θύελλα Φερών, με σκοπό τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ.

H διοίκηση του Εθνικού συνεχάρη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, αθλητές, προπονητές και παράγοντες, υποσχόμενη ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες για καταξίωση της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι πριν ακόμα υπάρξουν επίσημες αντιδράσεις και δηλώσεις από πλευράς παικτών και παραγόντων του Εθνικού, οι πρώτοι που έσπευσαν να καλωσορίσουν την είδηση ήταν οι άνθρωποι των άλλων δύο ομάδων της Θράκης. Μάλιστα, ειδικά ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης, έσπευσε αμέσως να κάνει like στις σχετικές αναρτήσεις του ThrakiSportS, καλωσορίζοντας την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής…