Αυτά είναι τα νέα διαρκείας του Πανθρακικού. Όλες οι τιμές…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η παρουσίαση προς τους εκπροσώπους του Τύπου των εισιτηρίων διαρκείας του Πανθρακικού για την περίοδο 2013 – 2014 που όπως έγραψε και νωρίτερα το ThrakiSportS διατηρούνται στις ίδιες τιμές ή και μειώνονται, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Ετσι, τα φτηνά εισιτήρια στο πέταλο θα διατηρηθούν στα 100 ευρώ ενώ υπάρχει μείωση 20 ευρώ στις τιμές στις άλλες θύρες ως και 50 ευρώ στις τιμές για τα VIP εισιτήρια. 

Η περίοδος ανανεώσεων των περσινών διαρκείας ξεκινάει από Πέμπτη (11/7) και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας όπως κάθε χρόνο. 

Οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 20 % στο κατάστημα της NIKE που θα ισχύει έως τις 30.06.2014. Στη θύρα 2 ισχύουν φοιτητικά και στρατιωτικά εισιτήρια με 30% έκπτωση και για τα παιδιά η είσοδος είναι δωρεάν.

Όπως κάθε χρόνο ο Πανθρακικός θα διαθέσει σημαντικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας σε ανέργους εντελώς δωρεάν. Επίσης σε αρκετούς αγώνες θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι μπορεί να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται επί της Ηροδότου 28 (τηλ. 25310-84444).

Αναλυτικά, όπως φαίνεται και στο γράφημα, όπου αναφέρεται και το τηλέφωνο του συλλόγου, στο οποίο μπορούν να γίνουν οι παραγγελίες, οι τιμές των διαρκείας ανάλογα με την θύρα έχουν ως εξής:

 
ΘΥΡΑ 1

 

Διάζωμα Δ: 150 € (αλλά το παιδικό για παιδιά ηλικίας ως 14 ετών στοιχίζει 40 ευρώ)

Διάζωμα Β και Γ: 200 € (αλλά το παιδικό για παιδιά ηλικίας ως 14 ετών στοιχίζει 40 ευρώ)

Οικογενειακό εισιτήριο (διάζωμα Α και Ε): 200 € (ισχύει για 4 μέλη της οικογένειας, κάθε επιπλέον άτομο χρεώνεται με 40 ευρώ). 

Κατηγορία VIP: 350 €

ΘΥΡΑ 2

 
Κατηγορία Panthrax (περιλαμβάνει όλα τα διαζώματα): 100 €  (αλλά το ποσό θα πέφτει στα 70 ευρώ για φοιτητές και ένστολους, με την επίδειξη πάσο ή στρατιωτικής ταυτότητας)