Το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Ποντίων

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μετά από αλεπάλληλες συγκεντρώσεις και συζητήσεις μεταξύ των φίλων της ΠΑΕ Ποντίων, αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχίσει το παρόν διοικητικό ασχήμα της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.

Πρόεδρος παραμένει ο Μιχάλης Κακουλίθδης, αντιπρόεδρος ο Τάσος Αϊδονόπουλος, γενικός γραμματέας ο Κώστας Μιχαηλίδης, υπεύθυνος παιδικών τμημάτων ο Κώστας Σωπιάδης, υπεύθυνος γηπέδου ο Γιώργος Κακουλίδης, γενικός αρχηγός ο Άγγελος Τσιτηρίδης και υπεύθυνος οργάνωσης και ενημέρωσης ο Χάρης Μουρελάτος.

Το νέο διοικητικό σχήμα θα έχει διάρκεια δύο έτη και στόχος του θα είναι η προσέλκυση νεαρών ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις και τους αγώνες και φυσικά η παραγωγή νέων ταλέντων.

Η ανδρική ομάδα, καθώς και η παιδική και η προπαιδική, θα λειτουργήσουν με προπονητή τον Μιχάλη Κακουλίδη ενώ για τα τμήματα τζούνιορ, προτζούνιορ και παμπαίδων θα προσληφθεί άλλος προπονητής.

Τέλος, η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 10 ευρώ. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της παρακαλεί όσους γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα της ΠΑΕ Ποντίων, να επικοινωνήσουν με τον ιστορικό σύλλογο της Ροδόπης…