Σε δύο εβδομάδες η έναρξη προετοιμασίας του Ορφέα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στις 22 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την σελίδα του συλλόγου στο facebook. 

Ωστόσο, προκείπτει ένα θέμα αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Ορφέας την νέα χρονιά καθώς παραμένει θολό το τοπίο σε ότι αφορά την Γ΄ Εθνική που έχει προαναγγελθεί ή ενδεχόμενη διατήρηση της Δ’ Εθνικής εφόσον ευοδοθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν ζητπησει οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.

Πρόκειται για κάτι που επισήμανε και ο γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Τσιπίδης στην ομιλία του κατά την διάρκεια της κλήρωσης για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Κατά συνέπειοα ο Ορφέας θα παίξει είτε στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης εφόσον δεν αλλάξει η κατάσταση και διατηρηθεί όπως την γνωρίζουμε αυτήν την στιγμή ή σε διαφορετική περίπτωση στην Δ’ Εθνική. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 23/7 όπου είναι προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ΕΠΟ  με κεντρικό θέμα την δημιουργία και την λειτουργία της Γ΄Εθνικής.

Μία ημέρα πιο πριν, λοιπόν, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ιστορικής ομάδας του Ορφέα, των πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here