Σε δύο εβδομάδες η έναρξη προετοιμασίας του Ορφέα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στις 22 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την σελίδα του συλλόγου στο facebook. 

Ωστόσο, προκείπτει ένα θέμα αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Ορφέας την νέα χρονιά καθώς παραμένει θολό το τοπίο σε ότι αφορά την Γ΄ Εθνική που έχει προαναγγελθεί ή ενδεχόμενη διατήρηση της Δ’ Εθνικής εφόσον ευοδοθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν ζητπησει οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.

Πρόκειται για κάτι που επισήμανε και ο γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Τσιπίδης στην ομιλία του κατά την διάρκεια της κλήρωσης για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Κατά συνέπειοα ο Ορφέας θα παίξει είτε στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης εφόσον δεν αλλάξει η κατάσταση και διατηρηθεί όπως την γνωρίζουμε αυτήν την στιγμή ή σε διαφορετική περίπτωση στην Δ’ Εθνική. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 23/7 όπου είναι προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ΕΠΟ  με κεντρικό θέμα την δημιουργία και την λειτουργία της Γ΄Εθνικής.

Μία ημέρα πιο πριν, λοιπόν, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ιστορικής ομάδας του Ορφέα, των πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται…