Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Το μπασκετικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Aλκη Αποστόλου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «3» (Smail Forward).

 Ο 27χρονος παίκτης, που κατάγεται και μένει στην Ξάνθη, ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα από τον Αρίωνα Ξάνθης και αγωνίστηκε στους Έβρο Σουφλίου, Ασπίδα Ξάνθης και Χρυσούπολη ενώ πανηγύρισε δύο ανόδους με την Ασπίδα Ξάνθης από την Β΄ ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Α΄ και μία με τον Αρίωνα στην Γ΄ Εθνική το 2004. Τέλος με την Χρυσούπολη κατέκτησε το κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ την σεζόν 2010/11 ενώ με την Ασπίδα Ξάνθης ήταν φιναλίστ την σεζόν 2011/12. Πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Χρυσούπολης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής δήλωσε «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και είναι τιμή μου που αγωνίζομαι στην ΑΕ Κομοτηνής. Η παρουσία του Σωφρόνη Παπουή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου, καθώς υπάρχει μία αμοιβαία συμπάθεια και σεβασμός. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».