Έφτασε Κύπρο η Ξάνθη! Τα τελευταία νέα πριν το φιλικό με την Ομόνοια…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην Λευκωσία βρίσκεται η αποστολή της Ξάνθης εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την κυπριακή Ομόνοια (20:00), που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας την άλλη εβδομάδα.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Skoda Ξάνθη έφτασε στη Λευκωσία. Μετά την πρωινή προπόνηση και το μεσημεριανό γεύμα στο Le Chalet, η Ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε στις 13:30 από το αθλητικό της κέντρο με το λεωφορείο της για την Θεσσαλονίκη.

Έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία  λίγο μετά τις 16:00 κι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Λάρνακα. Στην κυπριακή πόλη έφτασε λίγο μετά τις 19:00 απ’ όπου κι οδικώς μεταφέρθηκε στη Λευκωσία και το ξενοδοχείο Hilton, όπου και διαμένει.

Το φιλικό με την Ομόνοια θα διεξαχθεί στο Γ.Σ.Π. με ώρα έναρξης τις 20:00. Τηλεοπτική κάλυψη δεν θα υπάρξει από ελληνικό κανάλι αλλά από συνδρομητικό κυπριακό, το οποίο έχει και τα δικαιώματα στο ίντερνετ (και το πουλάει σχεδόν προς δέκα ευρώ).

Το κλίμα στην Ξανθιώτικη ομάδα είναι πολύ καλό και η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τσέμα, Ζαρόπουλο, Κυριακίδη, Παΐτο, Μπαξεβανίδη, Γκοχουρί, Βάλλα, Γούτα, Παπαδιώτη, Τσαμούρη, Μπέρτο, Κομεσίδη, Φλίσκα, Ντιέ, Τορομανίδη, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Μπαρέττα, Τριάδη, Πλατέλλα, Κούτεβ, Σολτάνι, Ράνο, Παπαδημητρίου και Νάκα.