Άνοδος από καραμπόλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!!! Τρεις ομάδες από την Θράκη στη νέα Γ’ Εθνική!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα, με την ανακοίνωση της σύνθεσης των εθνικών κατηγοριών από την ΕΟΚ, η άνοδος του ΓΣ Ελευθερούπολης στη Β’ Εθνική και η συμμετοχή του στο δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος την περίοδο 2013-14. Η είδηση δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον για την Θράκη, καθώς τη θέση του στο 2ο βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής παίρνει ο δεύτερος στην κατάταξη του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα αργά το απόγευμα, ενώ ακόμα το σχετικό έγγραφο δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Κομοτηνή. Ωστόσο είναι επιβεβαιωμένη, με κάθε επισημότητα, από την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την σύνθεση των εθνικών κατηγοριών για την περίοδο 2013-14. Σε αυτήν παρατηρούμε ότι στον δεύτερο βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα υπάρχει τριπλή θρακιώτικη συμμετοχή, αφού πέραν του ΓΑΣ Κομοτηνή που συμμετείχε πέρυσι και της Ασπίδας Ξάνθης ως πρωταθλήτριας ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ανεβαίνει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Πλέον οι ομάδες που συμμετέχουν στην Γ’ Εθνική (2ος Βόρειος Όμιλος) είναι:

1. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2. ΓΑΣ Κομοτηνής
3. Αγία Βαρβάρα
4. Τιτάνες Δράμας
5. Απόλλων Αρναίας
6. Ασπίδα Ξάνθης
7. Ανατόλια
8. Ιωνικός Ιωνίας
9. ΜΕΝΤ
10. Μαντουλίδης
11. Μακεδονικός
12. Ζέφυρος 02
13. ΠΣ Ευκαρπίας

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…