Το αντίο του Ραφ στην Volley League

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Η ιταλική Ραβένα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη για την περίοδο 2013-14. Ο Κουμεντάκης μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του έκανε δηλώσεις και στην επίσημη ιστοσελίδα της Λιγκας του Βόλεϊ:

«Ελπίζω να μου ευχηθούν όλοι… καλή επιτυχία. Η μεταγραφή έχει κλείσει εδώ και 15 ημέρες αλλά ανακοινώθηκε τώρα. Είμαι έτοιμος για το νέο ξεκίνημα και αισιόδοξος για τη μεγάλη πρόκληση που έχω μπροστά μου. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα αλλά τα δύσκολα ξεκινούν τώρα. Στην αρχή θα βρω δυσκολίες αλλά είμαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσω. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη βασική ομάδα της ιταλικής ομάδας που έχει μεγάλη ιστορία στο ιταλικό και ευρωπαϊκό βόλεϊ».

Ο Κουμεντάκης δεν ξέχασε και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του: «Το μυαλό μου θα είναι πάντα στην Αλεξανδρούπολη. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου και στους παράγοντες της διοίκησης του Eθνικού να έχουν πολύ καλή πορεία και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσεις. Ευχαριστώ όσους με έχουν βοηθήσει για να φτάσω ως εδώ και κυρίως τους φιλάθλους του Εθνικού που ξέρω ότι με αγαπούν και θα τους έχω πάντα στο μυαλό μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here