Πτυχιούχος ο Σκλιοπίδης!!! Το συγκινητικό του μήνυμα στο facebook…

Γράφει η Μελίνα Ντισλιάν

–  Μπορεί να χρειάστηκαν σχεδόν δέκα ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να πάρει το πτυχίο του, ωστόσο τα κατάφερε. Ο λόγος για τον παίκτη του Πανθρακικού Δημήτρη Σκλιοπίδη, ο οποίος φόρτσαρε για τα καλά τα τελευταία δύο χρόνια στη σχολή ΤΕΦΑΑ στην οποία και πέρασε πριν από μία δεκαετία και μπόρεσε πριν από λίγες μέρες επιτέλους να τελειώσει.

Μάλιστα ο 29χρονος αμυντικός, θέλησε να μοιραστεί με όλους τους φίλους του τη χαρά της επιτυχίας του και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε το πτυχίο του και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Αναλυτικά ο Σκλιοίδης έγραψε πως:

“Ήταν το 2003 όταν πέρασα στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής…Η πόλη ήταν τελείως διαφορετική απ’ότι είναι σήμερα…Εν έτη 2013 τα πάντα έχουν αλλάξει…Έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσω ένα στόχο της ζωής μου που εξαρχής λόγω καταστάσεων φαινόταν πολύ δύσκολος!!!Έφτασε η στιγμή που πήγα σήμερα στη σχολή κ είδα με χαρά ότι τα τελευταία μαθήματα που χρωστούσα για πτυχίο τα πέρασα!!!!!Όπως λέει κ ο λαός..κάλλιο αργά παρά ποτέ…
Από σήμερα είμαι επιτέλους ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ!!!!!!!!!!”

Το συγκινητικό αυτό μήνυμα έκανε θραύση στους φίλους του, οι οποίοι το βομβάρδισαν με τα γνωστά like και τα διάφορα σχόλιά τους…. Αναμενόμενο!!!!  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here