Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο… Ντίνας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Μία άσκηση που έκανε και ο Χενκ Τεν Κάτε… επιστράτευσε για την τεχνική των ποδοσφαιριστών ο Γιάννης Αναστασίου στη προπόνηση της Κυριακής, αλλά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας με τις ενέργειές του. 

Οι ποδοσφαριστές των «πρασίνων» χωρισμένοι σε δύο ομάδες ξεκινούσαν από την σέντρα, κάνοντας έναν κύκλο «δεμένοι» χέρι- χέρι. Με κεφαλιές και μόνο έπρεπε να διανύσουν μια συγκεκριμένη απόσταση. Αν η μπάλα έπεφτε στο έδαφος γύριζαν πάλι πίσω.

Συνολικό σκορ 1-1, με την μία ομάδα να χάει στο… τσακ τον στόχο και όλοι να τραβάνε τα μαλλιά τους. Οι χαμένοι του κάθε «γύρου» έπαιρναν από είκοσι κάμψεις, με τον Ζέκα να μετράει για τους αντιπάλους. Η άσκηση, πάντως, έγινε πιο… εύκολη όταν ο Αναστασίου τους άφησε και την επαφή με το πόδι.

Ακολούθησε άσκηση σκυταλοδρομίας, όπου ο κάθε παίκτης έκανε «γκελάκια» και χωρίς η μπάλα να πέσει κάτω έπρεπε να την δώσει. Την παράσταση  έκλεψε ο κομοτηναίος νεαρός παίκτης Θανάσης Ντίνας. Οι χαμένοι πάλι έκαναν πους-απς!

Στην συνέχεια, ο Ρούτερ πήρε αμυντικούς και επιθετικούς ενώ ο Αναστασίου τους μέσους. Οι μέσοι δούλεψαν στη πάσα και στο κοντρόλ, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να ζητά καλή επαφή και σωστό «πάρσιμο» της μπάλας.

Ο Άγγλος βοηθός, δούλεψε με τους επιθετικούς και τους αμυντικούς στο ένας εναντίον ενός. Ζητούσε από τους αμυνόμενους να μην μένουν στατικοί αλλά να προσπαθούν να καταλάβουν την ντρίπλα του αντιπάλου. Αυτός που δεν σταματιόταν με… τίποτα ήταν και πάλι ο Θανάσης Ντίνας. “Ο νεαρός εξτρέμ κάνει πολύ καλή προετοιμασία και δείχνει σε κάθε ευκαιρία, πτυχές του ταλέντου του”, όπως επισημαίνει ο απεσταλμένος του gazzetta στο Οστερμπεργκ της Αυστρίας Νίκος Αθανασίου.