Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΣ Γιάννενα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–   «Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ των ΠΑΕ Ξάνθης και ΠΑΣ Γιάννενα μετά τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Θρακιώτικης ΠΑΕ το μεσημέρι. Η διοίκηση του ΠΑΣ μάλλον θίχτηκε με τις αλήθειες που είπε ο Χρήστος Πανόπουλος, έβγαλε καυστική ανακοίνωση αλλά ήταν η Ξανθιώτικη ΠΑΕ που πάλι στο τέλος έκλεψε τις εντυπώσεις με την απάντηση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Ο κος Πανόπουλος προφανώς αρέσκεται τελευταίως να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του αναφερόμενος, όποτε βρίσκει την ευκαιρία, σε ομάδες που κερδίζουν στους αγωνιστικούς χώρους την συμμετοχή τους στην Ευρώπη, μιας και λόγω της δικής του ομάδας αδυνατεί να καταφέρει να ασχολούνται τα Μ.Μ.Ε μαζί του. Ο κος Πανόπουλος, την «λύπη» του ας την κρατήσει για τον εαυτό του και όχι για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους του, εφόσον την δική του ομάδα μόνο στα «χαρτιά» την είχε καταστήσει ικανή φέτος να πετύχει την διάκριση που θα την οδηγούσε στην Ευρώπη. Ίσως σε ένα πρωτάθλημα «χαρτιών» ο κος Πανόπουλος να κατάφερνε να κατακτήσει και το champion league, αλλά προς το παρόν ας αρκεστεί σε αυτό που παίζεται στα γήπεδα και την έβδομη θέση του «πουθενά». Ο κος Πανόπουλος ας μη λυπάται για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , αλλά εφόσον θέλει να δείχνει τόσο ευαισθητοποιημένος, ας στενοχωριέται που κάποιες ομάδες στην Ελλάδα καταφέρνουν να τους κατασκευάζουν επιδοτούμενες πλήρεις ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις και δυο φορές μάλιστα, ενώ σε κάποιες άλλες που τα γήπεδα τους ανήκουν στο ίδιο το κράτος δεν ανακατασκευάζεται καν ο χλοοτάπητας. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα με το ήθος και το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» καταφέρνει να «πυρπολεί» τις καρδιές των χιλιάδων οπαδών του και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να το αντιληφθεί ο κος Πανόπουλος. Όσο για το ποιος παραμυθιάζει του φιλάθλους, ας κάνει την αυτοκριτική του ο συμπαθής κατά τα λοιπά κος Πανόπουλος και ας σκεφτεί άλλους τρόπους ώστε να πείσει για το αγαθό των προθέσεων του σχετικά με το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Και η απάντηση της Ξάνθης:

«OK. Dr Christovasilis. Έχεις σε όλα δίκαιο. Τέλος. Καληνύχτα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ LIVE ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here